A BÚTORLAPSZABÁSZAT    

 w w w . f u r n i t u r a . h u

!Budapesten akár ingyenes házhozszállítással

online bútorlapszabászat 4

 

Bútorlapszabászatunk elérhetőségei

06 30 315 64 80 (Szabó János)

06 70 427 24 14 (Szabó Tamás)

06 29 326 849 (Fax)

E-mail:info@furnitura.hu

Az alábbi gomb megnyomásával automatikusan belép a webáruházba

 

 

Köszöntjük a Furnitura Bútorlapszabászat honlapján!

Bútorlapszabászat főoldalunk >

A jó minőségű bútorlapok minden asztalos számára nélkülözhetetlen alapanyagok. Vállalkozásunk nem csak bútorlap forgalmazással foglalkozik, hanem bútorlapszabászattal is. Megrendelőnk igénye alapján szinte bármilyen formát képesek vagyunk kivágni, legyen bármilyen extrém kérés. Ha Ön bútorasztalos, akkor megtalálta a megfelelő helyet ahhoz, hogy a jó minőségű bútorlapokat beszerezze. Több mint 500 féle szín és minta közül választhat. Online katalógusunk segítségével könnyedén ki lehet választani az elkészítendő bútorhoz a megfelelő bútorlapot.

A kapacításunkat figyelembe véve a megrendeléseknek mindig időben és méretben pontosan teszünk eleget, annak érdekében, hogy ügyfeleink minden esetben elégedettek legyenek velünk. Számunkra nagyon fontos, hogy a legjobb minőséget és tudásunkhoz képest a legjobb munkát adjuk ki kezünkből, hisz az elégedett ügyfél a legjobb reklám.A bútorlapszabászat mindig alapos és nagyon precíz munkát igényel, hisz sokszor csak néhány milliméteren múlik az, hogy a leszabott bútorlapot az asztalos össze tudja szerelni vagy sem. Nem csak a komoly szakmai tapasztalat és tudás fontos ahhoz, hogy a bútorlapok jól legyenek leszabva, hanem a megfelelő géppark is lényeges. A legmodernebb, legfinomabban dolgozó gépek állnak rendelkezésünkre, hogy tökéletes munkát tudjunk végezni.Bármilyen modellt vagy mintát választ, biztos lehet benne, hogy vállalkozásunk arra törekszik, hogy mindig tökéletes legyen a leszabott bútorlap.

A megrendelt bútorlapokat kérésre akár házhoz is szállítjuk. Bővebb információkért forduljon bizalommal kollegáinkhoz!

Lapszabászat, szaktanácsadás illetve bútortervezés
Ahhoz, hogy Ön bútorasztalosként a lehető legjobb termékkel szolgálja ki ügyfeleit, szüksége lehet megbízható, szakmai tapasztalattal rendelkező szakértők tanácsára. Portálunk ebben is tud segíteni, hisz szaktanácsadást is biztosítunk partnereinknek. Számunkra fontos, hogy a hozzánk fordulók ne csak bútorlapot tudjanak tőlünk vásárolni, hanem olyan szakmai tanácsokat is kapjanak, melyek segítenek megvalósítani az álmaikat. A szakmai tanácsadás nem csak a bútorok kivitelezésében segít, de tanácsot adunk arra is, hogy milyen bútorlap felel meg a legjobban az Ön által elképzelt bútorhoz.
A bútortervezésben is segíteni tudunk. Ha Ön megadja a pontos méreteket, amelyek szerint szeretné készíteni a bútort, akkor mi segíteni tudunk a szükséges anyagmennyiség kiszámításában. A bútortervezés ebben nem merül ki, hisz segítünk Ön elé varázsolni azt a bútort, amit az ügyfele megálmodott. A látványtervek segítségével el tudja dönteni még időben, hogy a kiválasztott szín és modell együtt megfelelnek-e a megrendelői elvárásainak.
A lapszabászat részlegünk mindig odafigyel a kliensek kérésére, a modern felszereléseknek köszönhetően szinte bármilyen mintát képesek vagyunk kivágni. A lapszabászat nagyon fontos a bútorkészítés folyamatában, hisz teljesen ezen múlik, hogy a megálmodott bútort majd össze lehet-e rakni. Nem csak hobbibarkácsolóknak tudunk segíteni, de profi asztalosok is fordulhatnak hozzánk bizalommal.
A lapszabászat, a tanácsadás valamint a bútortervezés mind hozzájárulnak ahhoz, hogy egy tökéletes bútorral szebbé varázsolja megrendelői otthonát vagy irodáját.

 

 

Bútorlapok szabászata

a szabászat2

a butorlapszabaszat3